Cribster

Cribster

Het ontstaan

Cribster is opgericht in juni 2017 uit onvrede met de hoeveelheid babykleding die – nog in goede staat – in een doos verdwijnt. Een doorn in het oog voor de oprichtsters en andere ouders die duurzamer proberen te leven.

Duurzame babykleding bibliotheek

Bij Cribster huur je kleertjes zolang je ze nodig hebt. De collectie bestaat voornamelijk uit duurzame babykleding voor het eerste levensjaar. Het is ideaal voor alle ouders die voor hetzelfde geld kwaliteitskleding van eigenzinnige bekende – veelal Nederlandse – merken willen, op een duurzamere manier.

cribster

Merken

Momenteel vind je in de duurzame babykleding bibliotheek de merken nOeser, Kidscase, Little Indians, Fresk, Trixie (BE) en Koeka. Binnenkort breidt Cribster verder uit met meer merken.

Leuk om te weten

Cribster wil meegroeien met de klanten, dus over een half jaar kun je ook voor de maten 86 en 92 bij Cribster terecht. En wist je dat alle kleding die niet meer voldoet aan de strenge eisen van Cribster (kwaliteit is king) wordt gedoneerd aan Stichting Babyspullen? Zo gaat er niets verloren en dragen alle klanten indirect bij aan een prachtig goed doel!

Ook wiegen

Bij Cribster kun je ook wiegen met toebehoren huren.

cribster

Meer info?

Meer info over de duurzame babykleding bibliotheek en wiegen verhuur vind je op de Cribster website.