Dutch Sustainable Fashion Week 2016

dutch sustainable fashion week 2016
Afbeeldingen: dutchsustainablefashionweek.nl

Duurzame mode in de schijnwerpers

Van 7 oktober tot 16 oktober 2016 vindt de mooiste fashionweek van het jaar plaats: de Dutch Sustainable Fashion Week (#DSFW). In deze week staan duurzame mode en slowfashion in de schijnwerpers. Er wordt door heel het land van alles georganiseerd; modeshows, shoppingtours, lezingen, workshops, filmvertoningen en last but not least het Fair Fashion Festival in Utrecht.

Ambassadeurs

Dit jaar zijn er verrassend veel ambassadeurs uit de hoek van bekend Nederland. Naast vertrouwde en logische namen als Floortje Dessing (Nukuhiva) en mode-ontwerper Hans Ubbink staan er ook actrices en zelfs een weerman in het rijtje. Ook hieruit blijkt dat het onderwerp duurzame mode steeds meer en breder wordt omarmd. Hopelijk geeft een week als de Dutch Sustainable Fashion Week veel mensen inspiratie om daadwerkelijk te gaan kiezen voor eerlijke kleding.

dutch sustainable fashion week 2016
Afbeelding: Facebookpagina DSFW

Eventkalender

Tip: op de website van de Dutch Sustainable Fashion Week vind je een eventkalender, daarin staat precies wat er wordt georganiseerd en waar. Fairfashionstyle.nl is aanwezig bij de Streetwear fashion show en zal daar uiteraard verslag van doen!

Update: het verslag van de Streetwear fashion show staat online, lees het hier.