Hulaaloop

hulaaloop

Het ontstaan van Hulaaloop

Het idee van Hulaaloop ontstaat als oprichters Emma en Puck in dezelfde periode, in 2015, een kind krijgen. Tijdens het opgroeien van hun kinderen tot de dreumes die ze nu zijn, hebben ze al kleding in acht verschillende maten aangeschaft. Binnen de kortste keren ligt er een berg aan kinderkleding op verschillende plekken in het huis. Naast hun sociale leven, werk, sport en het huishouden kost het ook veel tijd om leuke kleding voor hun kinderen in huis te halen. Emma en Puck bedachten een manier waarop dit goedkoper, makkelijker en duurzamer kan.

Hulaaloop

Kinderkleding abonnement

Hulaaloop biedt een abonnement op kinderkleding in de maten 50 t/m 92. Met het afsluiten van een abonnement haal je leuke en duurzame kinderkleding merken in huis. Hulaaloop stelt leuke outfits voor je samen passend in het seizoen. De outfits bestaan uit bijvoorbeeld een romper of onesie,  lange broek of korte broek,  t-shirt, long sleeve, trui of vest. De kleding wordt aan huis bezorgd en wordt ingewisseld voor een maat groter wanneer de kinderen daaraan toe zijn. Zo heb je altijd voor elk seizoen de juiste maat in huis. De ingewisselde kleding wordt na een kwaliteitscheck en professionele reinigingsbeurt weer door Hulaaloop in het assortiment opgenomen. Op deze manier kan de hoge kwaliteit kleding door meerdere kinderen gedragen worden en daarmee help je de vervuiling in de kledingindustrie te verminderen.

Hulaaloop

Merken

Hulaaloop heeft een samenwerking met de merken Little Label, Tapete, Icecream Bandits en Imps & Elfs. Deze merken bieden de goede kwaliteit waar Hulaaloop voor staat, ook bij hergebruik.

Leuk om te weten

Hulaaloop heeft ook een duurzaam en origineel kraamcadeau! Het kraamcadeau is een abonnement van 2 maanden met een volledige kleding outfit van 3 kledingstukken. Tijdens de 2 maanden mag de kleding gewisseld worden voor dezelfde maat of een maat groter.

Hulaaloop

Meer info?

Meer info over het kinderkleding abonnement vind je op de Hulaaloop website.