Info

Van fast fashion naar slow fashion

Het tij is aan het keren in de modewereld. Steeds meer producenten en consumenten willen kleding die op alle vlakken duurzaam en eerlijk is. Van fast fashion naar slow fashion. Er zijn prachtige merken die hieraan een steentje bijdragen. De kunst is om ze te vinden. Fairfashionstyle.nl helpt je hierbij.

Duurzame garderobe

Een duurzame garderobe samenstellen is niet alleen een kwestie van fair fashion merken kopen. Het is bewust nadenken over je stijl en de combinaties die je kunt maken. Ook hier helpt Fairfashionstyle.nl je bij. Met inspirerende artikelen en tips over interessante boeken en media.

De geselecteerde merken en shops

Bij de selectie van de merken en shops kijkt Fairfashionstyle naar verschillende duurzaamheidsaspecten, zoals het materiaalgebruik, arbeidsomstandigheden, diervriendelijkheid (vegan) en het steunen van maatschappelijke doelen. Bijna geen enkel merk is 100% duurzaam, dat is de realiteit. Het gaat erom hoe je de betere keuzes kunt maken, door het onderscheiden van de duurzamere en innovatieve merken van de fast fashion merken. Maak vervolgens je eigen afwegingen hierover, passend bij je leven en je budget. In welk duurzaamheidsaspect de geselecteerde merken en shops uitblinken vind je in de beschrijving.

Fairfashionstyle favourites 💜

De Fairfashionstyle selectie van de mooiste duurzame mode

Shoppen?
Klik op de afbeelding voor verkoopadres