Info

Van fast fashion naar slow fashion

Het tij is aan het keren in de modewereld. Steeds meer producenten en consumenten willen kleding die op alle vlakken duurzaam en eerlijk is. Van fast fashion naar slow fashion. Er zijn prachtige merken die hieraan een steentje bijdragen. De kunst is om ze te vinden. Fairfashionstyle.nl helpt je hierbij.

Eerlijke kleding is hip

Eerlijke kleding is het geitenwollensokken stadium voorbij. Er zijn de laatste jaren geweldige hippe merken bijgekomen. In het Fairfashionstyle duurzame modemerken overzicht vind je modelabels die op één of meerdere duurzaamheidsaspecten uitblinken én een unieke signatuur hebben. Die combinatie maakt een merk volgens Fairfashionstyle een duurzaam merk.

De aandacht van Fairfashionstyle gaat extra uit naar vooruitstrevende Nederlandse merken. Er komt steeds meer moois van eigen bodem!

Duurzame garderobe

Een duurzame garderobe samenstellen is niet alleen een kwestie van fair fashion merken kopen. Het is bewust nadenken over je stijl en de combinaties die je kunt maken. Ook hier helpt Fairfashionstyle.nl je bij. Met inspirerende artikelen en tips over interessante boeken en media.