LIVStores

livstores

Het ontstaan van LIVStores

LIVSTORES is ontstaan in 2014. Winkels moesten naar het idee van de oprichters veel dynamischer en gastvrijer worden. Onderscheid in assortiment en service. Kleine verrassende collecties. Soms enkele stuks, alles rechtstreeks van het atelier naar de winkel. Kansen bieden aan talenten en klanten inspireren. Ontwerpers hebben in tegenstelling tot confectie een eigen handtekening. Pareltjes van Nederlandse bodem. Passie en gedreven door ambacht.

livstores

De collectie

Mode, accessoires, skin- en bodycare, gadgets en lifestyle. LIVStores wisselt regelmatig van ontwerpers. Als de items vernieuwend zijn, aanvullend en aantoonbaar verantwoord gemaakt, komt het in aanmerking voor de winkel. LIVStores is er zowel voor vrouwen als mannen.

livstores

Merken

De bijzondere merken die je tegen kunt komen bij LIVStores zijn Irma Borgsteede, Fenny Faber, Rianne de Witte, Elements of Freedom, Savon de Provence, Eijk-Amsterdam, Eva Dekker, ZIBAA, van Jos, I-BAX, Studio Myr, Loop alife, Mrs. Rosehip, Heidi Long, Ella Marie, Elly Bunder, Puurwol, Oorbellen van Marthje, Marjolein Elisabeth en Anne Oomen.

livstores

Leuk om te weten

LIVStores heeft door de directe samenwerking met ontwerpsters alle mogelijkheden om maatwerk te realiseren. Of het nu een mode item of een tas is. Klant en ontwerper spreken af in de winkel, regelmatig buiten de reguliere openingstijden. Denk aan een broek op maat, maar ook feestelijke outfits worden gecreëerd.

Nieuwsgierig?

LIVStores vind je in de Twijnstraat 41 in Utrecht. Meer info en openingstijden op de LIVStores website.