Papita

papita

Het ontstaan

PAPITA is opgericht in 2015 en verzamelt duurzame en eerlijke – met aandacht gemaakte – kleding, sieraden en accessoires. Items die je eigenlijk nooit in de hoofdstraten van winkelcentra ziet, maar die minstens evenveel aandacht verdienen. Elk kledingstuk en sieraad op Papita.nl bevat een duurzaam of fairtrade element: van stof tot productie.

De webshop is ontstaan doordat eigenaressen Elsa en Saskia zélf graag eerlijker en duurzamer wilden shoppen, maar te weinig adresjes konden vinden waar je zowel fair als fashionable kleding kunt kopen. Door continue op zoek te zijn naar nieuwe designers en labels, is er op Papita.nl een collectie ontstaan waar iedere vrouw blij van wordt: fair shoppen makkelijk(er) gemaakt!

papita
Elsa en Saskia, de oprichtsters van Papita

De collectie

Bij PAPITA vind je kleding en accessoires voor vrouwen. Duurzame jurken, rokken, broeken, jeans, truien, tops, blouses, blazers en jassen. En duurzame accessoires zoals tassen, schoenen en sieraden.

papita

Merken

Een greep uit de mooie duurzame modemerken die je tegen kunt komen bij PAPITA: MUD Jeans, Marjolein Elisabeth, Pepa Loves, Fabbrikka, Bannou, Anita de Groot, Royal Bamboo, Nesci, Betty Bogaers, Sjaal met een Verhaal, Dutch Basics, Ana Dyla, Beyond Retro en HielZ.

Bekijk de collectie in de PAPITA webshop.