SARI Fair Fashion Dalfsen

Duurzame mode en accessoires
Door Ali Kamphuis

sari fair fashion

Duurzame mode pioniers

Al in 1995 startten wij SARI Fair Fashion met de verkoop van stoffen op de weekmarkt in Dalfsen. We voelen ons dan ook ‘duurzame mode pioniers’. Nu zitten we samen met de Wereldwinkel in één pand in het centrum van Dalfsen en hebben we een breed aanbod duurzame kleding.

sari fair fashion

Missie

We verkopen producten met respect voor mens en milieu. Of zoals één van onze leveranciers het zegt: “We houden van prachtige producten, denken ecologisch en geloven dat Fair Trade nooit uit de mode raakt”.
Bij SARI vertellen wij je met trots het verhaal áchter onze producten. Dat is een verhaal van mooie kleding. Van producenten die we goed betalen en die werken onder fatsoenlijke omstandigheden.

Duurzame kleding

Ieder seizoen hebben we een aantrekkelijk aanbod van duurzame kleding voor vrouwen. Duurzaam betekent voor ons dat de kleding het milieu zo min mogelijk belast; niet bij de productie omdat we zoveel mogelijk gebruik maken van biologische grondstoffen en niet in het gebruik omdat onze kleding goed wasbaar is en meerdere seizoenen meegaat.

sari fair fashion

Merken

In onze winkel tref je de volgende duurzame modemerken aan: Armedangels, People Tree, Madess, Lanius, Lana Natural Wear, Thought, Himalaya, Living Crafts, Hempage, Inti Knitwear, Consequent, Wunderwerk, Madness en Komodo.

Bijzondere accessoires

Naast kleding verkopen we ook kleurrijke sjaals met een bijzondere uitstraling. Het zijn handbeschilderde, zijden sjaals uit Bangladesh, wollen sjaals uit India en wollen omslagdoeken uit India en Ecuador. Verder verkopen we Seepje wasnoten en vloeibaar wasmiddel.

sari fair fashion

Tip

Gebruik je macht als consument! Met de aankopen die je doet bepaal jij wat er gebeurt. Of het nu in een kledingwinkel is of in een supermarkt. Koop bewust en zoek vooral ook naar het verhaal achter het product.

Shoppen

Shop de duurzame mode en accessoires van SARI Fair Fashion in de winkel in Dalfsen (Emmastraat 20).