Tip Your Hat

Door Marieke van der Graaff
Eigenaresse Tip Your Hat

Tip Your Hat eerlijke t-shirts
Eerlijke t-shirts van Tip Your Hat

 

Tip Your Hat

Tip Your Hat is een spreekwoord dat een simpele begroeting of complimentje betekent. Het is zo fijn als je iemand tegenkomt op straat en je een groet of glimlacht ontvangt! Een heel simpel en klein gebaar, maar het kan veel doen voor je humeur. Iets wat vaak vergeten wordt in alle drukte om ons heen. We kunnen zo opgaan in die drukte dat we de kleine dingen die ons zoveel energie kunnen geven over het hoofd zien. De kleine dingen die een glimlach op je gezicht toveren, ook al stellen ze ogenschijnlijk niets voor. Op deze kernwaarde zijn de shirtjes van Tip Your Hat gebaseerd. Ze zijn simpel en subtiel, met een kleine betekenis.

Tip Your Hat eerlijke t-shirts

De kleine dingen in het leven

Elkaar begroeten is maar een voorbeeld van kleine dingen die je vrolijk kunnen maken. Er zijn tal van kleine dingen in het dagelijkse leven waar je je energie uit kunt halen. Heerlijk genieten van een kopje koffie bijvoorbeeld. Wat is er nu lekkerder dan een rustmomentje met die heerlijke geur van koffie om je heen? Ook pittoreske kleine dorpjes, eigen kleding maken, lekker in de natuur zijn of sporten zijn kleine dingen die Tip Your Hat inspireren.

Tip Your Hat eerlijke t-shirts

Aardig voor elkaar, maar ook het mileu

Niet alleen een klein gebaar naar elkaar, maar ook een gebaar naar het mileu is iets wat Tip Your Hat nastreeft. We gebruiken t-shirts gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe, biologisch katoen en tencel. Deze shirts zijn gemaakt door bedrijven die aangesloten zijn bij de Fair Wear Foundation of de WRAP. Zij garanderen dat hun kleding gemaakt is onder goede arbeidsomstandigheden. Als we allemaal een klein beetje ons best doen zou de wereld er al een heel stuk aangenamer uitzien!

Elk shirt is uniek

De ontwerpen zijn eenvoudig en rustig en door Tip Your Hat ontworpen, maar ook zelf gedrukt! Het gebeurt niet machinaal waardoor elk shirt net wat anders, maar ook speciaal voor jou gedrukt wordt. Hierdoor zijn er ook geen afval producten wat het hele proces weer milieuvriendelijker maakt.

Tip Your Hat eerlijke t-shirts

Persoonlijke touch

Door de manier waarop de t-shirts gedrukt worden zijn we ook in staat om een shirtje persoonlijker te maken. Kleine dingen in het leven, little things in life, zijn tenslotte ook voor iedereen anders. Iedere keer breiden we de icoontjes die op de shirts staan uit, zodat er uiteindelijk voor iedereen wel een shirtje is waarbij je je aangesproken voelt. Is er nog niets wat van toepassing is voor jou? Laat een berichtje achter en we zorgen ervoor dat er een komt!

Tip Your Hat eerlijke t-shirts

Waar te koop

De t-shirts zijn verkrijgbaar in de Tip Your Hat webshop.